☎ 2310 747.686

Εταιρεία

Η εμπειρία στη Τυπογραφία για την οικογένεια Χατζηχαραλαμπίδη ξεκίνησε το 1976 δουλεύοντας στα μεγαλύτερα Τυπογραφεία της Θεσσαλονίκης. Συνεχίστηκε με την ίδρυση της επιχείρησης το 1986 από την Ιερ. Χατζηχαραλαμπίδη.

Το τυπογραφείο μας, έκτοτε εδρεύει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητο χώρο, περνώντας πλέον στην επόμενη γενιά και από άποψη γενεάς και από άποψη εξοπλισμού και δραστηριοποίησης.

Χρησιμοποιούνται σήμερα στους χώρους μας, τόσο οι σύγχρονες μέθοδοι ψηφιακής εκτύπωσης όσο και παραδοσιακές (offset).

Με εξειδικευμένες γνώσεις, συνέπεια και εμπειρία καλύπτουμε κάθε ανάγκη δημιουργώντας υψηλής ποιότητας εργασίες κάθε τύπου.

τυπογραφείο Θεσσαλονίκη

τυπογραφείο offset

Βασική επιδίωξη του Τυπογραφείου μας αποτελεί η εστίαση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας και η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών παραμένοντας πάντα ισχυρά ανταγωνιστικοί.

Χαρακτηριστικό μας άλλωστε ως Κλασικό Καλλιτεχνικό Τυπογραφείο Θεσσαλονίκης είναι η διαχρονική και προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Θέτουμε υψηλούς στόχους και εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αναζητώντας νέα πεδία καινοτόμου δράσης με στόχο να παραμείνουμε πάντα σύγχρονοι και ανταγωνιστικοί.

Με εκτίμηση,

Printink.gr

Χατζηχαραλαμπίδης